"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2016. december 19. 09:09 - meta

17.nap- szombat

Nos az úgy volt...szóval úgy történt, hogy reggel elmentem pékségbe és rám kacsintott egy izmos bagett. Friss, ropogós, még éppen langyos..mit tehet ilyenkor az ember. Természetesen elképesztő szendvicset gyárt mind saját maga, mind kedvese számára. Volt otthon minden jó, friss bagett, kézzel facsart narancslé, sok sok zöldség, sajt..tehát minden, amit egy egyszerű enni szerető ember magához vehet..

Ennek azonban komoly ára volt,hiszen ez a kis reggeli majd ezer kalóriába fájt. Sajnos ekkor már tudtam, hogy ebédre pedig házi (tehát nem porból készült) bolognai lesz, így el volt ásva a nap. Viszont..reggel új súlyt írtam, 94.1 et mutatott a mérleg, ami pont a tendenciáknak megfelelő fogyást tanúsít. Öröm és bódottá.

Kirándulni nem jutottunk végül el, de este romantikus hangulatban jägereztünk egyet, így 6212 lépés mellett totális túlevéssel, de vidáman zárult a nap. (volt kis fa hasogatás, így ezt be tudtam írni "sportnak" :P

 

2016-12-17_10_05_14.jpgkepkivagas_2.PNG

Címkék: súly
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr1412057153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása