"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2017. február 17. 15:44 - meta

79. nap- péntek

 

Tegnap délután voltak nálunk apósomék és beszélgettünk. Egy egész izgalmas dolgot vetett fel, mégpedig a cukormentes életmód gondolatát..

Miért ne alapon ez lesz a márciusi challange, de csak 2 hét erejéig.. mert ami cukros az jó. :D

Félreértés ne essék, én nem vagyok az a megszállott egészségmániás ember, hiszen az az alapvető célja ezen blognak is, hogy megmutassa, szenvedés nélkül is lehet apró változásokat beiktatva nagy eredményeket elérni az ember életében. Amikor elérem a tíz kiló mínuszt, írni fogok egy rövid összefoglalást statisztikákkal, hogy mit és min változtattam, mennyi idő alatt jutottam ide, hogy azok is, akik nem olvassák rendszeresen a blogot, tisztábban láthassák, hogy nem kell drámai elhatározás ahhoz, hogy az ember elérje a céljait..de ez még a jövő zenéje, hiszen kissé lassult az elmúlt hetekben a fogyás üteme...ráadásul ma este pizza lesz a vacsora :P

Most pedig jöjjön valami új :)

Címkék: sport
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr3512267832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása