"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2017. január 31. 09:13 - meta

60. nap- hétfő

Anyám- 2 hónap

Repül az idő. Már 60 napja csinálom a kis projektemet és a mini projektemnek is elértem a 10. napjához. Mára a betegségem is kb 90%-ig le lett tudva, így "csak köhécselek és gyenge vagyok" de már más bajom nincs :)

Nem volt különösebb izgalom benne, pedig hétfő lévén lehetett volna orbitálisan rossz nap is..de elment..jó, inkább elvánszorgott.

Mos jöjjön az izgalmas rész

A nap mérlege:

1.526 kcal be
2.395 kcal alapjárati égetés
A tíz nap 10.napján az eddigi plusz égetés -9.119kcal . Ez napi átlag 911,9kcal megtakarítás. A 10 nap előtti tömegem 2017. január 20 án 91.3 kg volt a terv szerint pedig másfél kilót szerettem volna fogyni. Ezzel szemben a mérlegelés szerint......dobpergés....89.4 kg vagyok, tehát 1.9 kg ot sikerült ledobni, részben a betegség miatti izzadásnak köszönhetően..de ez egészen remek eredmény. Az elmúlt 60 nap össz fogyása 6.8 kg, ami SZUPER! érzés.

És ami igazán örömre ad okot.. csupán 10 dekával! vagyok nehezebb, mint a trendvonal szerint kellene lennem.

Címkék: súly
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr6312170642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása