"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2017. január 17. 08:49 - meta

44. nap- péntek

Reklám, reklám, marketing, zabálás

Mentegethetném magam, mondhatnám, hogy a körülményeim áldozata vagyok..de nem teszem. A valóság az, hogy ezt a napot nem kicsit elrontottam/tuk a feleségemmel, de nézzük mi történt.

Ha egyszerűen akarnám leírni, akkor annyi történt, hogy nem figyeltünk, nagyon nem.

Szóval. Reggel ordas nagy hóesésre ébredtünk, kényelmesen megreggeliztünk és mivel Ivett is jött velem dolgozni szépen lassan el is indultunk.

Hozzá kell tegyem, hogy igen ritka, hogy ilyen bőséges reggelit toljunk, de úgy voltam vele, hogy lehet, hogy korábban végzek a melóval, így lesz időm valamit sportolni, akár bent, akár kint. De ahogy kidugtuk az orrunkat a lakásból, egyből kiderült, hogy nemhogy sportolni, lehet túlélni se fogjuk a mai napot.

Majdnem igazam lett. A recept egyszerű.. Végy egy nagyobb(acska) hóesést egy random magyar falu közelében és már kész is a totális káosz és tanácstalanság. 2 kamion és 1 busz az árokban, béna sofőrök az emelkedőkön elkaparva, tehát minden megvolt, hogy szép napnak nézzünk elébe. Míg mentették az elakadtakat, Ivett mondta, hogy milyen jó lehetett nekem tegnap a gyorskaja... hát mondom ja...de annyira megsajnáltam, hogy titkon elhatároztam, hogy ha már úgyis Salgótarjánba megyünk, beviszem egy Mekibe egy forró csokira..vagy valami.

Itt követtem el az első hibát..

Ugyanis tényleg nagyon sokáig elszuszogtak az autósok, mire el lehetett jutni a célállomásunkra, onnan pedig még várt ránk vagy 60-70 km Salgóig.így eléggé éhesen értünk oda. Először a céghez, majd a mekibe..második hiba..

Amikor beálltunk, akkor jött a harmadik..telefon elő..jé van mekis kupon alkalmazás- ráadásul több mint 900 forint megspórolható ha ilyen és ilyen menüt eszünk...nosza..

tehát a három hiba:

- nem határoztam meg, hogy mit eszünk

- éhesen mentünk enni

-rábeszéltek valami olyasmire amire nem is lett volna szükség

Az eredmény?! Egy 1500 kcal-ás uzsi kb délután 3 kor

Persze mondanom sem kell, hogy este nem volt már lelkem enni, pedig éhes voltam, de nem volt erőm mozogni sem, mert a tegnapi edzés sokat kivett belőlem. Így csúnya bukta volt a nap.. de ez van..csak őszintén, ez most a mottó.. mérleg közelébe pedig nem megyek. eddig már vagy 4 napja minden nap valami kicsivel, de mindig túleszem magam.. hjaj.sóhaj sóhaj....4.499 lépés lett a végekepkivagas_37.JPG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr8712132291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása