"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2016. december 14. 16:11 - meta

13. nap- kedd

eléggé felejthető nap, csak a fejfájás ne lenne

Vannak olyan napok, amikor nem akar és nem is tud semmi történni. A mai is ilyen volt. Reggel a feleségem pakolt és elhalmozott minden jóval. Már éreztem, hogy nem leszek ma sem éhes. Apropó éhség..tök fura, hogy változott ez nálam az elmúlt napokban. Nem érzek olyan gyakran éhséget, de kissé bágyadtabb vagyok mint eddig, bár ebben talán közre játszik, hogy most néhány lelkileg meg terhelő dolog is volt az életemben és ez nem könnyű. A lényeg, hogy holnap vagy azután megint megmérem magam és remélhetőleg jót mutat a mérleg.

Mint írtam, ezt úgy csinálom, hogy hetente 1x állok mérlegre, reggeli pisilés után, alsónaciban, így kb mindig ugyanaz a külső szituáció. Nem fogok kétségbe esni, ha nem változik, mert a prognózis szerint január végén kellene elérnem a 90 kg ot, amit érzésem szerint el is fogok, legalábbis erősen dolgozom rajta :)

Ezen a napon(is) kicsit többet ettem, de mondom, nyugodt a kis lelkem, nem izgulok :P, aztán lehet kellene :D de az már más történet. Úgy néz ki, hogy az aktivitásom és az elfogyasztott étel között van összefüggés, mert ezen a napon csak 3.922 őt léptem. kepkivagas.PNG

Címkék: súly
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr6912047847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása