"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2016. december 07. 11:34 - meta

6. nap

első hét és összegzés

hm.. ma egy elég nagy pofon ért, azaz tegnap, merthogy most mélyedtem el a kaloriabazis rejtelmeibe, és nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan állít be az ember.

A pofon tehát az volt, hogy az eddigi kb 1900 kalória helyett csak 1600 at vihetek be, ha tartani akarom a "menetrendet" tehát ha szeretnék tényleg 20 kg tól megszabadulni 2017 májusáig. De azért a kedvem nem ment el, mert reggelről a mérlegre állva 95.3 kg os súly fogadott, ami egy hét alatt 1.1 kg os fogyást mutat.. azért ez nem olyan rossz :) sőt nagyon nem. Pedig tényleg alig alig változtattam a dolgokon.

Számokban tehát eddig úgy néz ki, hogy 1 kg ot fogytam, egyszer voltam csak futni és ettem mindent, de azért az eddigi zabálásokhoz képest mértékkel, figyelve, hogy ne legyek elszállva. Éhes vagyok-e? Igen, időnként, de ez természetes, majd leküzdöm valahogy.

Hogy mérem a tömegem: ez konstans: tehát egy szál alsónaciban, reggelről, pisilés után. így kaphatok mindig viszonylag pontos és összehasonlítható eredményt. Ma kapok egy szabó centit a feleségemtől, tehát talán lesznek körméretbeli változási adatok is, és holnap még az sem kizárt, hogy feltöltök egy képet, bár...ettől azért fázok..tényleg nem szívesen mutogatnám magam, de ez is lehet motiváló, hogy honnan hová juthat az ember.

kepkivagas_6.JPG

Címkék: súly
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr4112027081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása