"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2017. február 13. 08:28 - meta

74. nap- vasárnap

Eljött hát a mérlegelés napja. Reggel kissé remegő gyomorral álltam rá a mérlegre, hiszen a héten voltak "túlevések" de mivel volt mozgás is..így bizakodó voltam... annyira nem kellett volna.. 

88.9 kg.. Ami annyit tesz, hogy a héten nem sikerült egy árva dekát sem fogyni. Ivett azt mondta, hogy talán most jött el az idő, amikor már keményebben kell küzdenem azért, hogy szaladjanak lefelé a kilók... és biztosan igaza is van. Az eddigi 7.3 kg egész könnyen leszaladt, de a továbbiakért már biztosan jobban meg kell küzdenem..egye fene, megteszem, hiszen ezzel inspirálni akarok másokat is.

A -10 kiló eléréséig, tehát a fél sikerig ha úgy tetszik még 17 napom van.. ez eléggé mission impossible kategóriának tűnik..DE és ez itt egy tényleg nagyméretű DE...már eléggé azt érzem, hogy jön a tavasz. Ráadásul talán már tényleg nem egyedül fogok futni, hanem egy spannal..ami tudvalevőleg sokat dob a motiváción és ott van még a TRX is, amit kissé hanyagoltam az elmúlt 1-2 hétben.. Tehát van ok a bizakodásra.. szóval 2,7 kg mínusz 17 nap alatt az 18.900 kalória, az napi 1.111 kalória megtakarítás az alapjárati égetésen felül... a kérdés, hogy legyen-e challange, vagy sem....

A válasz pedig elég egyszerű.. Nem lesz. Mégpedig azért, mert már fut egy saját kihívásom... 28 napon keresztül, minden nap teljesíteni a napi lépéscélomat és elérni, hogy a garmin napi 9.000 lépést kínáljon fel célként... megsúgom, hogy ma még csak 12.-e van és 7.997 lépést kért tőlem az óra és az egy órás esti sétával, amiben Ivett is partner volt 11.902 lépést teljesítettem.. Szóval csak a lépések miatt is aktívabbnak kell lennem!!

A mai este a sétánk után még beugrottunk egy kis szelet oroszkrém tortára, amit a 12 éves unokahúgom egyedül "rittyentett".. Ennek hála lett egy minimális felesleg a kalóriabevitelben...dehát, ez már csak így megy..Ez a sikeresdieta.blog.hu ami csakazért is sikeres lesz :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr7012253448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása