"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2017. február 02. 09:11 - meta

62. nap- szerda

Új hónap- újabb célok

Tehát mától egy új mini projektet akarok csinálni. Mivel mindig a gamin szabja meg az előző statisztikák alapján mennyi legyen a napra kitűzött célom, így ha többet csinálok, emel, ha kevesebbet csökkent a napi célok mennyiségén. Mióta megvan a lépésszámláló óra kb az esetek felében sikerült elérnem a napi lépéscélomat, de ez az utóbbi időben igencsak lecsökkent, így most az új cél: egybefüggően 28 napon keresztül minden nap elérni, hogy elérjem azt, amit az óra "kínál"

A jelen esetben ez a mai napon- figyelembe véve az eddigi napok gyalázatosan kevés lépését 4901 lépés.. ez gyalázatosan kevés.. Egy egészséges embernek cirka napi 10.000 lépés körül ildomos megtennie, ami 70 cm es lépés hosszal számolva 7km napi séta... nem olyan tragikus ám az... persze nem is kevés...de megoldható... legalábbis eddig ment valahogy.

Tehát a cél a hónap végére: elérni, hogy az óra napi 9.000 lépést kínáljon fel, mint elérendő célt :D jó kis móka lesz ez.. már látom.

A mai nap sikerült is.. a vége 6.133 lépés lett. Ez 125%-a a célnak :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr3612173984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása