"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"

2016. december 12. 08:37 - meta

11. nap- vasárnap

Khm... hát igen, van, hogy elszállunk. Nálam ez abban nyilvánult meg, hogy reggel ráálltam a mérlegre és..tádááá, 93,7 kg ot mutatott, ez az indulóhoz képes 2,5 kg os fogyást jelent, not bad, not bad... de ami ezután jött, hát igen. Nem illik elbízni magunk. Reggel még nem is volt semmi, sőt kb délután 5 ig sem, amikor jött a telefon, hogy ugorjunk át anyuékhoz enni. Már itt eleve el volt rontva a napom :)

Anyu nagyon ügyes szakács, és bődületes mennyiségű szeretettel tud kínálni mindent. Így megvolt a húsleves, aztán talán életem első sült libája (ami mellesleg baconnel volt beborítva és ehhez még rizs, sültkrumpli.. és most látom csak, hogy ezek ki is maradtak a felsorolásból, tehát kb még 300 kcal-t hozzá kell adni az eredményhez.

Persze ez nem elég, mert ne menjünk már üres kézzel, vittünk palacsintát, a tesómék meg somlóit... Ne dobjam el a hajam?! Egy pár napig kerülni fogom a mérleget, az tuti.

És ami ilyenkor szokott lenni, 4.376 lépés jött össze, csak, hogy tuti legyen a bukta mára. kepkivagas_11.JPG

Címkék: súly
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr512041993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"A sikeres fogyás titka valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel"
süti beállítások módosítása